شرکت توزیع نیروی برق شهرستان رزن
ارسال به دوستان
اخبار » آرشیو
دیدار مدیر توزیع برق رزن با فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان
مدیر توزیع برق رزن در دیدار با فرماندهی انتظامی رزن از زحمات و تلاش نیروی انتظامی در پیشگیری از سرقت و کشف تجهیزات غیر مجاز برق تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی توزیع برق رزن، عباس صفایی در دیدار با فرماندهی انتظامی رزن از زحمات و تلاش نیروی انتظامی در پیشگیری از سرقت و کشف تجهیزات غیر مجاز برق تقدیر کرد و اظهار داشت: با توجه به تعامل و همکاری خوب و مؤثر شرکت توزیع نیروی برق رزن و نیروی انتظامی رزن شاهد کاهش چشمگیر سرقت سیم و تجهیزات برقی در شهرستان هستیم.

وی با اشاره به دستگیری سارقان و معرفی آنان به دستگاه‌ قضایی افزود: سرقت سیم‌ها و تجهیزات برقی در تأمین برق پایدار برای مشترکان خلل ایجاد می‌کند که در شهرستان این امر به همت پرسنل نیروی انتظامی و قضایی رفع شده است.

وی با اشاره به انجام اقدامات پیشگیرانه بیان کرد: گشت‌های مشترک نیروی انتظامی و شرکت توزیع نیروی برق استان همدان و تعامل بیشتر می‌تواند در این زمینه تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام/

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام:
نظر شما:
*
ایمیل:
کدامنیتی
*

شرکت سهامي مديريت توليد، انتقال و توزيع نيروي برق ايران © کلیه حق و حقوق مادی و معنوی این سایت، متعلق به شرکت توزیع نیروی برق همدان می باشد.