شرکت توزیع نیروی برق شهرستان رزن
ارسال به دوستان
اخبار » آرشیو
جلسه مدیریت مصرف باحضور کارکنان آموزش وپرورش

به گزارش روابط عمومی توزیع برق رزن:جلسه مدیریت مصرف باحضور مدیر آموزش وپرورش،معاونین ومدیران مدارس وفرمانده پایگاههای مقاومت ادارات شهرستان رزن در دفتر مدیر آموزش وپرورش برگزار گردید .

مسئول مدیریت مصرف برق دراین جلسه ضمن پوزش بابت خاموشی های احتمالی بیان داشت:باتوجه به افزایش بی سابقه دمای هوا شهروندان می توانند با راهکارهای همچون استفاده از دور کند کولرهای آبی،استفاده از نور طبیعی برای روشنایی درطی روز،تنظیم دمای کولر گازی بر روی 25 درجه،خاموش نمودن لامپ های اضافی،پرهیز از باز وبسته نمودن بی مورد درب یخچال ها،ایجاد سایه بان جهت کولر های آبی،استفاده از سنسورهای حرکتی وحرارتی در راهروها وراه پله ها، شرکت توزیع برق را در گذر از پیک بار تابستان یاری نمایند واز طرفی شهروندان کمتر با خاموشی های ناشی از کمبود مواجه گردند.

پیمان جهانبانی گفت:همشهریان می توانند  از طریق سایت شرکت توزیع برق به آدرس www.edch.ir ویا با شماره گیری کد #21121*6655* از کمبودهای احتمالی مطلع شوند.

وی افزود:مشترکین توزیع برق می توانند بدون مراجعه به شرکت توزیع برق و بانصب اپلیکیشن برق من از 40 خدمت غیر حضوری توزیع برق بهره مند گردند.

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام:
نظر شما:
*
ایمیل:
کدامنیتی
*

شرکت سهامي مديريت توليد، انتقال و توزيع نيروي برق ايران © کلیه حق و حقوق مادی و معنوی این سایت، متعلق به شرکت توزیع نیروی برق همدان می باشد.