شرکت توزیع نیروی برق شهرستان رزن
اخبار » آرشیو
مراسم دعای پرفیض زیارت عاشورا
مراسم دعای پرفیض زیارت عاشورا دربین کارکنان مدیریت توزیع برق رزن برگزار شد

به گزارش روابط عمومی توزیع برق رزن:مراسم دعای پر فیض زیارت عاشورا با حضورمهمانان، امام جمعه شهرستان حضرت حجت الاسلام والمسلمین منصوری ورییس شورای انسجام بخشی صنعت آب وبرق استان جناب حجت الاسلام والمسلمین بهرامی فر بهمراه مسئول شورای فرهنگی جناب ابوالقاسم یوسفیان بمناسبت ایام فاطمیه در نماز خانه مدیریت توزیع برق رزن برگزار شد

گفتنی است:امام جمعه شهر رزن باحضور گرم وصمیمی خود درجمع کارکنان برق کارکنان برق را جزء قشرزحمتکشان جامعه دانستند که همواره با تلاش خود اماده ارائه خدمت به مردم شریف شهرستان می باشند

امام جمعه شهر رزن با بیان متنی از خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) به سوگواری آن حضرت پرداخت ودرادامه کارکنان برق رزن با مداحی اهل بیت آقای داود فقیه ادب به سینه زنی ومرثیه سرایی پرداختند

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام:
نظر شما:
*
ایمیل:
کدامنیتی
*

شرکت سهامي مديريت توليد، انتقال و توزيع نيروي برق ايران © کلیه حق و حقوق مادی و معنوی این سایت، متعلق به شرکت توزیع نیروی برق همدان می باشد.